A Biscutie-ról

Szia, Üdvözöllek, a weboldalaomon!
Somorjai Réka vagyok, a Biscutie megálmodója. 2020 elején kezdődött az érdeklődésem a 3D nyomtatási technológiákkal kapcsolatban, miután hobby célra megvásároltam életem első 3D nyomtatóját. Mindig is nagyon szerettem sütni, de folyamatosan abba a problémába ütköztem, hogy nem találtam meg a számomra megfelelő, különleges kiszúrókat, a legtöbb helyen ugyanaz a pár forma váltogatta egymást. Ekkor jött az ötlet, hogy a 3D nyomtatóm segítségével kezdjem el megalkotni a saját, egyedi sütikiszúróimat. 
Az családomtól barátaimtól nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam a kiszúróimra, így úgy döntöttem, hogy megalkotom a Biscutie-t, hogy másnak is átadhassam a sütés örömét a kiszúróimon keresztül. 2020 június 16-án nyílt meg az Etsy boltom, ahova az egész világról érkeztek a megrendelések, azonban Magyarországról nem igazán. 2021-ben úgy döntöttem, hogy itt az ideje megnyitni a magyar webshopomat is, mert úgy érzem, hogy itthon is igény van az egyedi termékekre, amelyek még személyesebbé és izgalmasabbá teszik a sütés élményét kicsik és nagyon számára egyaránt.
A természet nagyon fontos számomra, így törekszem arra, hogy minden a termékeim, mind a csomagolás a lehető legkörnyezetbarátabb legyen. Jelenleg a kiszúróim és a "műanyag" zacskók, amelyekbe csomagolom őket PLA-ból készülnek, amely egy környezetbarát anyag. A csomagjaimat újrahasznosítható papírdobozban, illetve buborékos borítékban küldöm.
Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat, remélem, hogy megtalálod nálam a tökéletes kiszúrót! Amennyiben bármi kérdésed van, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a biscutieshop@gmail.com email címen keresztül.