Szállítási információk

Szállítás

Rendelés feldolgozása:

A rendelés beérkezése után a termékek elkészítési ideje 1-5 munkanap.

Szállítási információ:

Magyarországról, Gödöllőről szállítok. A csomagok feladása után a várható kiszállítási idő (automatába / házhoz) 1-5 munkanap. A csomaghoz minden estben tartozik nyomkövetési szám, amelyet a megrendelés feladása után küldött e-mailbe csatolok.

Jelenleg 2 szálítási lehetőség elérhető :

  • Foxpost csomagautomaták: 1200.- (FONTOS ha ezt a szállítási módot választod hagyd meg a Csomagautomata nevét az "Kosár" menüpontban, még a fizetéshez való továbbhaladás előtt és kötelező megadni a telefonszámot máskülönben nem tudom elküldeni a rendelésed)
  • Foxpost házhozszállítás: 2250.-

Foxpost átvét

A foxpost csomagautomata átvétel a csomagküldés lehető legbiztonságosabb és legolcsóbb módja, mérettől függetlenül 1200ft.

A csomagautomaták lelőhelyeiről itt találsz információt: https://foxpost.hu/csomagautomatak

Sajnos külön Foxpost bővítmény még nincs Shopifyra (a rendszer amit használ a webshopom) ezért kérlek ha ezt a szállítási módot választod hagyd meg a Kosár oldalon a "FOXPOST AUTOMATA NEVE /CÍME (amennyiben automatába szeretnéd kérni rendelésed. Utánvét lehetséges!)" résznél hagyd meg a csomagautomata nevét(címét, pl: "Békéscsaba Tesco").

A rendszer automatikusan kérni fog tőled szállítási címet is és számlázási címet is, ebből értelem szerűen nekem a számlázási cím fontos, a számlád kiállításához, de ne aggódj  abba a csomagautomatába fogom küldeni a csomagodat amit a  "FOXPOST AUTOMATA NEVE /CÍME (amennyiben automatába szeretnéd kérni rendelésed. Utánvét lehetséges!)" résznél hagytál meg nekem!